..myslienky a zamyslenia..

Wednesday, July 9, 2008

(neskor doplnim)

(..hm, ako zacat..)

ako vzdy, ked neviem kde, tak najlepsie na konci.. : )
takze prave som skoncila s vysavanim.. nie ze by ma chytil zachvat upratovania, ale dnes maju prist dalsi traja ludia.. takze som sa snazila, ako to sef vcera predniesol - "make some place"..
neviem sice, ci sa da upratovanim spravit tolko miesta, ze sa na dvoch posteliach vyspia styria ludia..? ..kazdopadne aspon som sa snazila..-

no a co je este nove..?
tak napriklad to, ze nemam pracu - nie ze by som nemala co robit, takze lepsie povedane - "nie je pre mna praca".. a tak sa uz druhy tyzden len tak flakam po meste a po parkoch a mojim najnovsim predsavzatim je najst si pracu.. co je sice v rozpore so zmluvou, ktoru som pred mesiacom podpisala, ale inu moznost nemam..-
nakolko zo slubenej minimalnej mzdy som za asi 150odpracovanych hodin dostala menej ako 600eur, nakolko pokial nepracujem, stravu si platim sama a kedze s ubytkom to vyzera tak ako to je (vela ludi, malo miesta, ziadne kluce, ziadne periny a nic podobne)

...dopisem neskor...

prave prisli spolubyvajuci - dvaja madari, su zlati a su par, len su chudaci zhrozeni ze co to tu je zac.. (to este nevideli tycha pavukov v hrncoch a blchy v panvici:P : )

..podla toho, co ti pisem, zistujem ze som asi adaptabilna na cokolvek..-