..myslienky a zamyslenia..

Tuesday, June 4, 2013

konecne!

dva tyzdne su dlha doba.. dost dlha na to, aby som si dala cokoladu s poslednym ostiepkom a zacala mysliet na to, ako sa asi mate vy..

Vigdis mi objednala vikend na chate v horach, lebo bude u kamosky, tak aby som sa nenudila. zevraj je tam teraz odporne, prsosnezi a fuka severak, ale maju tam saunu, obrovsku vanu, teple zupany a zasoby aquavitu, tak sa pri spravnom osadenstve v podstate nemusim pohnut z chaty ;) :P

cez vikend som konecne videla zblizka aj svojho prveho losa. nemal sice parohy, ale na stromoch pri cestach ich ako vystraha pre vodicov visi tolko, ze jedny navyse nechybaju ;)
konecne sa umudrilo aj pocasie. dnes som definitivne zahrabala opalovaci krem naspat do batohu a vytiahla mikinu :) trochu prsi, trochu fuka, este zo dva dni a mozno bude aj sive nebo.. ;)
ps. Vigdis ma nefunkcne stierace. uz pat rokov =) bude to sranda ked pride obdobie dazdov, ale zatial sa tesim z kvapiek dopadajucich na sklo auta, ktore zmiznu len ked fuka.. ma to svoje caro :)

pps. ano, naozaj zijem, som zdrava, tucna, stastna a zatial mi nic nechyba (okrem mojich blizkych). svoje fotky nepostujem, lebo ad 1) cestujem sama, takze ma nema kto fotit a ad 2) na fotkach stale vyzeram rovnako strasne :D tu mate teda jednu ako dokazovy material ze zijem, viac nebude :P dobru noc vam zelam XX